مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح عمدی

با سلام همسر من تو دعوا آسیب دیده از مچ پا دادگاه رای داد که معادل چهار پنجم از یک پنجم دیه کامل مرد مسلمان و نیز 4 درصد دیه کامل مرد مسلمان یعنی چی ممنون میشم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هر یک درصد دیه کامل چهار میلیون و 800 هزار تومان می باشد

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام .دیه مرد مسلمان 480 میلیون هست حالا چهار پنجمش را با ماشین حساب محاسبه کنید و تقسیم بر یک پنجم بفرمایید
4٪ از480 تومن هم همینطور که میشه 22 تومن

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام هر یک درصد چهار میلیون و 800 هزار تومان است

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

باسلام و احترام
كاربر گرامي
برای قتل عمد در صورتی که قصاص اجرا نشود، میزان دیه عمد به قرار زیر است:

صد شتر 6 ساله
دویست گاو نر یا ماده
هزار دینار
ده هزار درهم
هزار گوسفند نر یا ماده
براساس قانون، دیه عمد، همان مقدار مقدر در شرع است. حال با توجه به اینکه مقدارهای تعیین شده در شرع رایج نیست، به همین دلیل معادل قیمتی آن هر ساله توسط رئیس قوه قضاییه تعیین می‌شودو
همانند دیه عمد، دیه شبه عمد نیز 100 شتر بوده؛ با این تفاوت که سن شترها متفاوت است. البته همانگونه که گفتیم به دلیل غیر رایج بودن مقادیر شرعی، معادل قیمتی توسط رئیس قوه قضائیه تعیین و توسط مرتکب پرداخت می‌شودواگر عدد تقسيم بر صد شود يك درصد ديه به دست خواهد آمد