مشاوره حقوقی رایگان - دیه ضرب و جرح عمدی

سلام آیا ممکنه کسی به رای دادگاه اعتراض کنه بابت دیه و اینکه اعتراض کنه بابت اینکه شخص خودزنی کرده و ضربات از طرف من نبوده باشه،برای من حکم صادر شده که دیه ولی زیر ده درصد هستش و قرار تعلیق چطوره؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام خود زنی باشد در پزشکی قانونی مشخص می‌شود مگر اینکه در نطریه پزشکی قانونی مسامحه صورت گرفته باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در هر صورت تعیین میزان دیه بسته به تشخیص پزشکی قانونی است و تعلیق مجازات بسته به شرایط پرونده و متهم دارد

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

دیه تعلیق نمی شود و اعتراض هم قبول نخواهد شد چراکه ملاک نظریه پزشکی قانونی است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش مطروحه مفهوم نیست و شایسته است که با رعایت قواعد نگارشی سوال خود را به شکل شفاف بیان کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
قابل اعتراض و تجدیدنظرخواهی نمیباشد
جرائمی که مستلزم پرداخت دیه کمتر از 1/10 دیه کامل باشند قابل تجدیدنظرخواهی و اعتراض نمیباشد و قطعی است

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام ب نظر پزشکی قانپنی در مهلت مقرر باید اعتراض میکردید و ثابت میکردید خود زنیه

بهروز مافی

بهروز مافی :

زیر ده درصد،اعتراض رد میشه