مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر تادیه

سلام برای شخصی که به من بدهکار بود حکم اعسار صادر شده ولی سه سال است که حتی یک ریالی هم از اقساطش رو پرداخت نکرده با وجود اینکه بدهکار بعد از اینکه اعسارش قبول میشه تاخیر تادیه پرداخت نمیکنه با اینکه سه سال گذشته و یک ریالی هم پرداخت نکرده بازم نمیتونم خسارت تأخیر رو بگیرم؟؟؟؟؟؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید حکم جلب بدهکار بگیرید که در این صورت باید تمام اقساط معوق یکجا پرداخت بشه و خسارت تاخیر تعلق نمی گیرد

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،می بایست طبق اجرای احکام و مبلغ محکوم به پرداخت نماید.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

شما خودتان باید درخواست تشکیل پرونده اجرا بدهید ک ور اجرای احکام درخواست جلب کنید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

حکم جلبش را می توانید بگیرید تا اقساطش یک جا پرداخت شود.

مهدی رحمانی

مهدی رحمانی :

سلام
باید زودتر اقدام کنی

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود خودتان باید درخواست تشکیل پرونده اجرا بدهید

مهدی رسول زاده زرین قبائی

جناب آقای مهدی رسول زاده زرین قبائی :

باسلام
خسارت تاخیرتادیه به اقساط معوقه تعلق نمیگیرد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
درخواست حکم جلب ایشان را مطابق قانون محکومبتهای مالی بخواهید