مشاوره حقوقی رایگان - اعسار

در پرونده ای محکوم به پرداخت 25 میلیون تومان شدم

با توجه به اینکه هیچ موجودی نزد بانکها یا هیچ ملک یا خودرویی بنامم نیست

و تنها درآمد من حقوق ماهیانه 7 میلیون تومانی با اقساط ماهیانه 6 میلیون تومان می باشم و از طرفی متاهل و دارای یک فرزند می باشم

ایا با تقاضای اعسار و تقسیط بدهی من موافقت می شود ؟

آیا قاضی میتواند تقاضای اعسار را نپذیرد ؟

در صورت پذیرش اعسار ماهیانه به نظرتون چقدر تقسیط خواهد شد ؟

پاسخ ها :

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،پذیرش دعوی اعسار با بررسی شرایط مالی شما و شهادت شهود امکان پذیر است.
تعیین آن با قاضی می باشد و مشخص نیست.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
درخواست اعسار شما پذیرفته می شود و تعیین پیش سقط و اقساط ماهیانه با نظر قاضی است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

پذیرش دعوی اعسار با بررسی شرایط مالی شما و شهادت شهود امکان پذیر است

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

درود ، اگر اعسار شما ثابت شود و توان پرداخت به نحو اقساط به تشخیص دادگاه داشته باشید، دادگاه ضمن صدور حکم اعسار با ملاحظه وضعیت مالی شما ، مهلت مناسبی را برای پرداخت می دهد یا حکم تقسیط بدهی را صادر می کند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام ظاهرا باید با اعسار موافقت بشود البته اگر

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
تصمیم با قاضی است بنابر شرایط و وضعیت معسر و شهادت شهود اعسار صادر می گردد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

پذیرش دعوی اعسار با بررسی شرایط مالی شما و شهادت شهود امکان پذیر است. تعیین آن با قاضی می باشد و مشخص نیست