مشاوره حقوقی رایگان - شکایت به دلیل ضرب وجرح

من در کمپ توی روز پنجم به دلیل فشار روحی و روانی که به خاطر ترک مواد روانگردان بهم وارد شده بود و نیز به خاطر گرسنگی از آشپزخانه تقاضای تکه ای نان کردم ولی آشپز با الفاظ بد به من توهین کرد و من نیز به خاطر اینکه جلو جمع بهم توهین شد با او بحثم شد و مددکاران همه ریختن روی من و تا آنجا که می خورد کتکم زدند در این حین که همه داشتن مرا کتک می زدند حواسشان پرت شد و چند نفر نیز از کمپ فرار کردند. ما را به داخل محوطه بسته بردن و در را قفل کردند و به دنبال مددجویان فراری رفتن و بالاخره بعد از برگشت دوربین نظارتی را قطع کردند و دوباره شروع به کتک کاری من و چند نفر دیگر که کینه داشتند از آن ها کردند که دنده یکی از آنها توی ریه هاش خورد شد و باعث خونریزی داخلی شد و یکی دیگر از آنها باعث شکسته شدن استخوان لگن پاش شد و من نیز دماغم و دنده ونیز انگشت شست پام خورد شد که ما را به بیمارستان منتقل کردن از طریق اورژانس ماشا کی نشدیم به خاطر تهدید هایی که به ما شد و خودشان نیز قول دادند که شاکی نشوند به خاطر این که چند نفر فرار کرده بود و هزینه نداده بود اما الان خلاف قولشان عمل کردند و شاکی شده اند به خاطر گرفتن خسارت و دادگاه حکم جلب من را داده است باید چه کار کنم

پاسخ ها :

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،شما نیز شکایت متقابل در خصوص ضرب و جرح نمایید.

فاطمه کارگرددوست حقیقی

فاطمه کارگرددوست حقیقی :

حتما باید شکایت کنید نامه پزشکی قانونی بگیرید تا احضار شوند ، ضمن آنکه به بهزیستی یا هر ارگانی که مسئولیت دارد اعلام کنید نام کمپ را چون اجین روند حتما وجود داشته و در آینده هم ادامه خواهد داشت اگر اصفهان هستید حتما مشورت کنید تا پیگیری شود

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

بابت ضرب و جرح و توهیندو فحاشی و شکنجه از مسیول و ضاربین شکایت کنید . جهت اثبات نیاز به شاهد و نظریه پزشکی قانونی دارید

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

درود ، به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و‌شکوائیه تنظیم کنید تحت عنوان توهین و ضرب و جرح عمدی شکایت کنید و تخلفشان را به مراجع ذیصلاح اطلاع دهید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما نیز می توانید از آنها شکایت کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

تحت عنوان توهین و ضرب و جرح عمدی شکایت کنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر برای قول و قرارتان توافق کتبی ندارید مجبورید در پرونده دفاع کنید از خودتان

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
میتوانید شکایت خودرا طرح وپیگیری نمایید