مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کمپ بدون مجوز و کتک زدن من

سلام بنده به صورت خود معرف به یک کمپ رفتم دوتا مریض کلا بودیم شب سوم شخصی که مسولیتی در کمپ نداشت تو کمپ بود و مسولای کمپ مرخصی بودن ساعت یک شب مارو بردن بیرون وشروع به زدن مادونفر کرد پاهامون رو زنجیر بست و اب سرد روی لباسهامون ریخت وبا زنجیر به صورت من زدن ردش مونده با اینکه خود معرف بودم تا زخمهای من خوب نشد منو ترخیص نکردن الان باید چیکار کنم و چطوری شکایت کنم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تحت عنوان ضرب و جرح عمدی از ایشان شکایت کنید ، اگر شاهد دارید شاهد معرفی نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا به بهزیستی مراجعه و اطلاع بدهید
و از مدیر و مسئولین کمپ شکایت ضرب و جرح و توهین را مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید از مسئولان کم تحت عنوان ضرب و جرح و توهین شکایت کیفری مطرح  نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت شکایت به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکوائیه با عنوان مجرمانه ضرب و جرح را به ثبت برسانید .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر برای این ضرب و شتم عمدی شاهد و یا مدرک دیگری دارید می توانید از مسئولین کمپ تحت همین عنوان شکایت کنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

از طریق دفتر خدمات قضایی بابت ضرب و جرح شکایت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تحت عنوان ضرب و جرح و توهین شکایت کیفری مطرح نمایید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگر شاهد یا مدرکی دارید می‌توانید از مسئولین کمپ و آن فرد به جرم تهدید و توهین و ضرب و جرح عمدی شکایت نماید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت خود را ثبت کنید