مشاوره حقوقی رایگان - پیمانکاری که حق الزحمه را پرداخت نمیکند

باسلام
مدت‌زمان برای یک پیمانکار گاز وآتش نشانی درشمال شرق تهران،حکیمیه.،لوله کشی گاز وآتش نشانی درساختمانهای متعدد و چندین واحدی بطور کار قنطراتی کار کردم،باتوجه به به نوع کار و مشخص بودن مبلغ آن در بازار این کار وآنچه را که دولت اول هرسال برای دستمزد تعریف میکنه، این پیمانکار حاضر نیست که قیمت روز را برای محاسبات لحاظ کند و از پرداخت آن مبلغی هم که خودش محاسبه کرده امتناع می‌کند و اصلا جواب تلفن وپیام راهم نمیدهد و این موضوع باعث ضررهای ازجمله بار مالی وزیرا سوال مغروض شدن زیاد بخاطر عمل فرزندم بخاط ضربه مغزی و عملهای جراحی در هزینه های بیمارستان،سرافکندگی جلوی خانواده در ناتوانی مهیا کردن مواد اغذیه و غیره شده،لطفا راهنمای کنید که‌ خداوند به هرکار وکمک خیر بینا و داناست.سپاسگذارم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما میتوانید دادخواست مطالبه وجه و الزام به انجام تعهد قرارداد شفاهی را مطرح نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست مطالبه وجه و الزام به انجام تعهد قرارداد شفاهی را مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود شما میتوانید دادخواست مطالبه وجه و الزام به انجام تعهد قرارداد شفاهی را مطرح نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

دادخواست مطالبه وجه و الزام به انجام تعهد مطرح نمایید