مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت با فیش حقوقی

با درود فراوان
بنده ضامن پسرم شدم در دادگاه کیفری با فیش حقوقی الان نزدیک 3ماه تمام حساب هایم از جمله حساب حقوقم مسدود شده مبلغ ضمانتم هم 20میلیونه لطفا راهنمایی بفرمایید چگونه و از چه راهی میتونم حسابم رو باز کنم. و متهم پسرم که هیچ کاری نکرده ولی دادگاه رای براش بریده زندان و جریمه الان کرونا داره 2ماه و حالش بده دادگاهم شهرستان هست نمیتونه بره. اگه نره چکار میشه کرد. خیلی ممنونم تشکر

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

بهبودی بیماری کرونا در دنیا نهایتا 21 روز زمان نیاز دارد باید برای معرفی به زندان اقدام نمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

باید پسرتان را معرفی کنید. راه دیگری ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام ضامن متهم ، باید متهم را به زندان معرفی نماید و سپس درخواست رفع مسدودی حساب ها را نماید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
ایشان را معرفی نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در هر حال ضامن هستید و با معرفی ایشان مسدودی حسابتان برداشته میشود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر حکم دادگاه قطعی شده و باید به زندان اعزام شود مجبورید وی را نزد مرجع قضایی تحویل دهید اگر حکم قطعی نشده از همان مقام قضایی که قرار وثیقه یا کفالت را صادر کرده تبدیل وثیقه را با سپردن 20 میلیون نقدا به حساب صندوق دادگستری بخواهید تا از حقوق شما رفع توقیف گردد