مشاوره حقوقی رایگان - رانندگى در زمان توقيف و ضبط گواهينامه

سلام جرم رانندگى بدون گواهينامه (ضبط گواهينامه توسط پليس راهور) چيست و بازداشت دارد يا خير؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

رانندگی بدون گواهینامه می تواند منجر به محرومیت از حقوق اجتماعی آنهم بیش از شش ماه تا 5 سال را برای متخلف به همراه داشته باشد
همچنین
مجازات رانندگی بدون گواهینامه از تاریخ لازم الاجرا شدن قانون بودجه سال 95 یعنی بیستم خردادماه، درجه شش محسوب می شود و رسیدگی آن تنها در صلاحیت دادسراهای عمومی و انقلاب است و دیگر مشمول رسیدگی مستقیم در دادگاه نمی شود.
شما می توانید جهت مشاوره بیشتر و یا مطالعه پرونده با بنده و یا همکاران محترم تماس بگیرید
قبل از تماس پیامک ارسال دارید
با تشکر

یک وکیل

با سلام جریمه نقدی و محرومیت از حقوق اجتماعی مانند سلب حق رانندگی و...

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

با سلام، همکاران محترم پاسخ کامل ارایه نمودند.

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.فرمایش خانم جرجانی.بازداشت ندارد.یاالله

یک وکیل

سلام" بر اساس قانون بودجه سال 95 و از تاریخ 20 خرداد ماه سال 95 ، مجازات رانندگی بدون گواهینامه از درجه 7 به درجه شش( شش ماه تا دو سال حبس ) افزایش یافته و جزای نقدی آن نیز به 20 میلیون ریال تا 80 میلیون ریال ترقی یافته است .

یک وکیل

بعلاوه محرومیت از حقوق اجتماعی از شش ماه تا پنج سال و محرومیت از فعالیت در چندین شغل و حقوق اجتماعی تا پنج سال

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
همکاران محترم توضیحات کامل رو ارایه نمودند