مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بازنشستگی

سلام و عرض خسته نباشید من خانمی با 49 سال سن و 21 سال سابقه بیمه تامین اجتماعی هستم آیا می توانم برای بازنشستگی اقدام کنم ؟ و مطابق با چند روز بازنشستگی محاسبه می گردد؟ ممنونم

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا وبا سلام بنظر مي رسدقانونا در سن 50 سالگي مي توانيد در خواست بازنشستگي بدهيد وميزان حقوق به ازاي هرماه سابقه كار يك روز حقوق خواهد بود موفق باشيد .

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام با 20 روز امکان بازنشستگی وجود دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله البته برای بازنشستگی ، باید سازمان محل کار شما موافقت نماید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
با بیست روز می توانید بازنشسته شوید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با سن 50 سالگی وبا بیست روز حقوق میتوانید درخواست بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با سن پنجاه سالگی می توانید بازنشسته شود .
با حقوق بیست روز