مشاوره حقوقی رایگان - درخواست کارت ایثار

سلام وقت بخیر پدرم بنده از پرسنل نیروی انتظامی بوده که بازخرید شده 2 سال سابقه خدمت در منطقه عملیاتی مریوان داره الانم فوت کرده .وضعیت مالی خوب نیست تحت پوشش کمیته هستیم خواستم بدونم میتونیم درخواست کمک معیشت صندوق ایثارگران ساتا بدیم .چطور ی شرایط باید به کجا مراجعه کنیم .شامل پرسنل کادر میشه .ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

ابراهیم قاسمی

ابراهیم قاسمی :

استان :

به واحد کارگزینی یا نیروی انسانی حوزه و یگان خدمت خدمت مرحوم پدرتان مراجعه و درخواست مشاوره نمایید.