مشاوره حقوقی رایگان - اجاره بهای اراضی واگذار شده

با سلام
در سال 90 یک زمین در قالب طرح طوبی به یک گروه مشاع واگذار شده و برای مدت 3 سال اجاره نامه تنظیم شد و مبلغ اجاره بها پرداخت شده و بعد از 3 سال تقاضای سند قطعی داده شد که به خاطر روند اداری و استعلامات و بخشنامه های جدید 8 سال طول کشید
الان که در مرحله صدور سند هست امور اراضی مبلغ خیلی زیادی را بابت اجور موقه از ما طلب میکنه در صورتی که قیمت فروش و اجور موقه ای که به ما اعلام کردند قیمت یک زمین بایر آزاد توی اون منطقه هست
با وجود اینکه اجاره نامه جدیدی بعد از اجارنامه 3 ساله تنظیم نشده آیا اماکنش هست این مبلغ بدهی که امور اراضی از ما طلب میکنه رو کم کنیم
ضمنا توی ای مدت از طرف جهاد کشاورزی نه درخواستی بابت پرداخت اجاره بها از ما داشتند نه ابلاغی به ماشده
با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام در زمین های طرح طوبی ، اگر مستاجر مبلغ اجاره بها سالانه را پرداخت ننماید ممکن است که زمین از شما گرفته بشود و به شخص دیگری داده بشود
خیررر با توجه به اینکه شما مبلغ اجاره بها سالانه را پرداخت نکرده اید نمی توانید درخواست کاهش اجاره بها را نمایید مگر ...
برای توضیحات بیشتر از
پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به اینکه اینگونه زمین ها برای اجرای طرح‌های صنعتی کشاورزی در اختیار شما قرار داده شده است و باید مطابق دستورالعمل اجاره بهای آن را به صورت ماهیانه یا سالیانه پرداخت نمایید لذا در صورتی که از پرداخت وجوه امتناع نمایید نسبت به لغو امتیاز زمین اقذام خواهد شد