مشاوره حقوقی رایگان - معسر اقساط

باسلام ؛ پرونده قتل شبه عمد محکوم به معسر شناخته شده و سال 93 به 20میلیون و ماهیانه 500هزار تومان بعنوان قسط که اول هرسال نسبت به نرخ تورم باید افزایش یابد محکوم شده. حال محکوم به از93 فرار کرده تا6/1400 دستگیر شد و قاضی 50میلیون ازش گرفت و با 500میلیون کفیل آزادش کرد و من با گرفتن کارشناس برای محاسبه مبلغ اقساط از 93 تا الان باتوجه به تورم فهمیدیم که مبلغ 95میلیون میشود چرا قاضی 50میلیون گرفت و با کفیل ازادش کرد. و الان دوباره احضارشان میکند و نمیان و از 4ماه پیش که 50تومن رو ریختن حساب دوباره قسطی ندادن.
ضامنش احضار میشه ولی الکی منو میفرستن نخود سیاه . برای گرفتن 45تومنی که مانده چه باید کرد توروخدا راه حلی برای به نتیجه رساندن زودتر جلو پام بزارین خدا خیرتون بده

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اگر محکوم دوباره اقساط را پرداخت ننماید شما میتوانید درخواست بدهید که از ضامن ایشان اقساط را بگیرند و درخواست ممنوع الخدمات شدن محکوم را نمایید و

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید مدارک شما جهت اظهار نظر دقیق بررسی گردد