مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند

سلام دخترم 4 سالشه حضانت نگهداری فرزندم رو به مادرش دادم تا زمانی که ازدواج نکرده نگه داره هر هفته پنجشنبه ها تحویل بگیرم بیارم پیش خودم الان از شهری که زندگی میکردیم رفتن یه شهر دیگه من دیگه نمیتونم هر هفته بچه ام رو ببینم و بیارم پیش خودم هزینه کرایه و خطر تصادف هستش چیکار میتونم بکنم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اکر با موافقت شما طفل به مکان دیگری برده شده است باید با توافق با زوجه مراتب ملاقات را انجام دهید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

حضانت فرزند فعلا با مادر هست و دور بودن مسافت دلیل بر گرفتن این حق نمیتواند باشد.
در سوال خود مشخص کنید ایا در زمان انتخاب شهر دیگر شما اطللاع داشتید وبا رضایت شما بوده یا بدون اطلاع این جا به جایی صورت گرفته.
موفق باشید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

هیچ یک از طرفین حق بردن طفل به شهر دیگر را ندارد شکایت کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

طرفین حق بردن طفل به محل دیگری را ندارند مگر با موافقت طرفین