مشاوره حقوقی رایگان - حادثه حین کار در کارگاه

با سلام. من در تاریخ 9.6.1400 در حین انجام کار در کارگاه و جابجایی سرامیک ها به دلیل سر خوردن حدود 200عدد سرامیک و افتادن روی من انگشت دست شست راست من بریده شکسته و تاندون قطع شده و هم چنین بافت ارنج دست راست هم بر اثر برخورد با سرامیک های شکسته دچار پارگی شده بود که به دلیل جراحت شدید فورا توسط کار فرما به بیمارستان منتقل و بستری و تحت درمان و عمل قرار گرفتم و کارگاه هم بیمه حوادث دارد و کار فرما هم اقدام به استفاده برایه گرفتن خسارت از بیمه کرده حال با گذشت حدود یک ماه بخیه های ارنج و تاندون و بریدگی و هم چنین برداشتن میله هایی که حین عمل در انگشت شست بوده به دستور پزشک معالج برداشته شده البته هنوز تحت درمان هستم مخاستم بدونم حدوداچند درصد دیه در کل به من تعلق میگیره
باتشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
درصد دیه توسط پزشک قانونی تعیین می شود

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

دیه توسط اجرای احکام بر اساس نظریه پزشکی قانونی محاسبه میشود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

درصد تعیین میزان جراحات و صدمات وارد توسط پزشکی قانونی تعیین می گردد