مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک مشاعی

باسلام پدرم جلویه پدربزرگم فوت کرد الان یه ملک به ارث دارم پدربزرگم فوت کرد و عموهام وارث هستن امضا نمیکنن که خونه را بفروشم بدونه انحصار وراث عموهام میتونم از طریق دادگاه خونه را بفروشم انحصار وراث بهم نمیدن و دروس نمیکن آیا دادگاه بدونه انحصار وراثت خونه را میفروشه

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام
ابتدا انحصار وراثت نمایید و سپس دادخواست تقسیم و فروش ماترک را از طریق دفاتر خدمات قصایی ثبت نمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خودتان دادخواست انحصار وراثت بدید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام امکان پیگیری و مطالبه از طریق دادگاه وجود دارد

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،سوالتان مبهم است.
برای توضیح بهتر تماس بگیرید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
سوال خودرا واضح ودقیق مطرح نمایید ویا تماس حاصل فرمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تقاضای انحصار وراثت کنید جهت
کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر شما باید
ابتدا درخواست انحصار وراثت را در شورا مطرح نمایید و سپس دادخواست تقسیم ترکه را در دادگاه مطرح نمایید تا سهم هر وارث مشخص بشود و سپس به علت غیر قابل افراز بودن ، قاضی دستور مزایده خواهد خواهد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگر پدر زودتر از پدربزرگ فوت شده باشد ارثی نمی برد