مشاوره حقوقی رایگان - عدم اجرای تعهدات

با سلام و عرض ادب حدود 1 سال قبل با شخصی به عنوان پیمانکار نصاب سوله قرارداد بستم که کار نصب سوله را برایم انجام دهد ولی متاسفانه کار را نیمه کاره رها کرد
و من هم مزد آن را تا آن موقع دادم و علی رغم تماس تلفنی مکرر برای ادامه آن مراجعه نکرد و بهانه کرونا را گرفت من نیز بعد 2ماه یک نفر را برای ادامه آن انتخاب کردم و کار را حدود 4 ماه پیش به پایان رساندم
ولی متأسفانه شخص پیمانکار که کار را رها کرده بود الان ادعای طلب و شکایت کرده
لذا خواهشمندم در این خصوص بنده را راهنمایی بفرمایید
ممنون و سپاسگزارم