مشاوره حقوقی رایگان - پول ریخته شده به حساب

برای برادرم وام گرفتم از روی حساب خودم و قرار شد قسطش رو بده قسط رو از طریق حساب صاحب کارش پرداخت کرده الان صاحب کارش از من شکایت داره که قسط تو رو من پرداخت کردم مسولئیتش متوجه منه یا برادرم

پاسخ ها :

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

با سلام
در صورت وجود مستندات دال بر انتقال وجه وام به برادرتان دادخواست جلب ثالث ( جلب برادر به پرونده صاحب کار علیه شما ) را با رعایت مدت زمان قانونی طرح دعوی جلب ثالث ( ارایه دلایل به دادگاه تا پایان اولین جلسه دادرسی و طرح دعوی جلب ثالث ظرف مدت سه روز ) مطرح نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با عنوان نمودن موارد مذبور از خودتان دفاع نمایید
در حالت کلی اگر فردی به حساب دیگری پولی واریز کند دال بر بدهکار بودن واریز کننده است و مدعی باید ادعای خودش را اثبات کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما برادر شما دفاع کند که حقوقم بوده است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما میتوانید ولی میتوانید در جلسه دادگاه جلب ثالث کنید و برادر خود را وارد دعوی کنید و دفاعیات خود را مطرح کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با توجه به اینکه وام به اسم
شما میباشد شما مسئولیت پرداخت خواهید داشت مگر احراز گردد که وام متعلق به برادر شما است و
پرداخت اقساط ، به دستور برادر
شما بوده است و

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

در نهایت کسی که وام رو گرفته باید پرداخت کنه و اگر صاحب کار ایشان بدون اذن شما اقساط را پرداخته حقی در وصول طلب از شما ندارد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

برادرتان باید پرداخت کند .شما ضامن بودید؟

روح الله مشتاق زاده

جناب آقای روح الله مشتاق زاده :

درصورتیکه توان اثبات موضوع نداشته باشید واز طرفی صاحب کار دلایل محکمه پسند داشته باشد شما مسول هستید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اصولا پرداخت دین از جانب دیگری قانونا مجاز است و این کارفرما است که من غیر حق بودن واریزی ها یا سرقت از حسابش را باید ثابت نماید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر از لحاظ بحث کیفری و در قالب شکوائیه از شما شکایت شده است با توجه به اینکه سوءنیتی از شما وجود ندارد و در فرض مجرمانه بودن عمل، این شکایت متوجه شما نخواهد بود.

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
چون وام به نام شماست ، مسئولیت دارید .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اگر قراردادی دارید بسته به نوع قرارداد باید دفاعیات تنظیم شود