مشاوره حقوقی رایگان - یه نفر به شکلی عجیب بدون مدرک و با ادعایی دروغین منو بالغ بر 100میلیون محکوم کرده

یه نفر به شکلی عجیب بدون مدرک و با ادعایی دروغین منو بالغ بر 100میلیون محکوم کرده طرف با ناحقی تمام با فریب و کلک زدن تونسته حکم غیابی از یه استان دیگه برای من که تو یه استان دیگه هستم بگیره
قاضی هم بنا به چه دلایلی که نمیشه قطعا بگم هر بار عامدا داره حکم به نفع اون میده،، طرفم یه خانم با مشکلات اخلاقی هست،، اینبار قاضی با تمسخر بهم میگه بدون صیغه وقتی باهاش ... میکنی طرفم اینجوری حالتو میگیره
ترو خدا ببینید چکار دارن میکنن،،، من هیچ ارتباط نزدیک با این زن نداشتم و ایشون فقط زمانی زیر دست من تو یه رستوران کارمند بودن

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام مدارک و ادله طرف مقابل ب بررسی شود آرای صادره باید رویت شود و اینکه ایا این ابلاغات به شما شده است یا خیر مهم است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

هرچه ادعایی را مطرح می کند باید آن را با دلیل ثابت کند وگرنه قرار منع تعقیب صادر می شود و دعوا رد می گردد

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

می توانید شکایت افترا و نشر اکاذیب نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر فرصت اعتراض دارید
می توانید در مهلت قانونی اعتراض کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

مدارک باید بررسی دارد مستندات دعوا چیست؟ میتوانید تماس بگیرید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید نسبت به حکم‌ صادره واخواهی کنید

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

با سلام
قبل از اعتراض حتما با یک وکیل مشورت نمایید تا مدارک شما را برسی نماید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شکایت افترا و نشر اکاذیب نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید رای و اسناد و مدارک بررسی شود

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام می توانید با یک هزینه جزئی به یکی از وکلای محترم شهرتان وکالت در مطالعه پرونده دهید تا از جزئیات و مطلع شود و مشاوره دقیق دهد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

این توصیحات شما اصلا پاسخی ندارد. مساله را صحیح مطرح نمایید

محسن  مرادي

جناب آقای محسن مرادي :

سلام نسبت به رای غیابی واخواهی کنید تا اعتراض شما بررسی شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سوال واضح نیست . در صورت تمایل برای مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید ابتدا با خواهی نمایید و سپس درخواست تجدید نظر داشته باشید تا پرونده به دادگاه محترم تجدیدنظر استان ارجاع داده شود

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام و احترام
كاربر گرامي واخواهي و اعتراض و در نهايت با همراهي و همكاري وكيل حاذق و توانمند تجديدنظر بخواهيد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

نسبت به حکم‌ صادره واخواهی کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بهتر است در مهلت قانونی مستدل اعتراض نمایید

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

برای اظهارنظر لازم است مدارک و مستنداتی که علیه شما وجود دارد بررسی شود.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

مدارک و ادله طرف مقابل باید بررسی شود

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
موضوع نیاز به بررسی بیشتر ابعاد پرونده و مسائلی مثل وجود پیامک و چت در این زمینه داره به نظر از مشاوره تلفنی استفاده نمایید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

برای اظهارنظر حقوقی نیاز به اخذ اطلاعات بیشتر می باشد پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید
پوریا مجیدیانی وکیل پایه یک دادگستری

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود شکایت افترا مطرح نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر حکم غیابی صادر شده می توانید واخواهی کنید
مستند و مستدل از خودتان دفاع کنید و بهتر است یا وکیل بگیرید یا اوراق قضایی تان را یک وکیل برای شما تنظیم کند
مورد مذبور را به حفاظت اطلاعات دادگستری اطلاع داده و علیه این خانم هم تحت عنوان افترا شکایت کنید