مشاوره حقوقی رایگان - سهم دختر از حقوق پدر

با سلام
ميخواستم بپرسم اگر خانمي مطلقه بخواهد حقوق پدر خود را دريافت كند نصف حقوق پدر به ايشان پرداخت ميشود يا كل حقوق به ايشان تعلق ميگيرد؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

سهم همسر متوفی معادل 50% کل مستمری استحقاقی است و چنانچه بیمه شده مرد دارای چند همسر دائم باشد مستمری بین آنها به تساوی تقسیم خواهد شد.

سهم هر فرزند متوفی معادل 25% مستمری استحقاقی است ودر صورتیکه فرزندان هم پدر و هم مادر خود را از دست داده باشند ، سهم آنان دو برابر این میزان خواهد بود .

سهم هر یک از پدر و مادر متوفی ، معادل 20% مستمری استحقاقی خواهد بود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
سهم شما دوبرابر خواهد بود اکر مادرتان در قید حیات نباشد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورتیکه مادرتان در قید حیات نباشند سهم شما دو برابر میشود