مشاوره حقوقی رایگان - موتور سیکلت قولنامه ای

با سلام و عرض ادب؛راستش من شهروند تبعه افغانستان هستم که کارت آمایش اقامت ایران رو دارم میخواستم برای موتوری که خریدم (وچون به نام من نمیزدن به نام یک فرد ایرانی زدم) یک قولنامه تنظیم کنم که معلوم بشه موتوربرای منه .آیا امکان تنظیم قولنامه هست؟ و از کجا باید اقدام کنم تا قانونی بشه ممنون.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
بله امکانپذیر است میتوانید خودتان تنظیم ودوشاهد انرا امصا کنند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام یک قرارداد تنظیم نمایید و شهود امضا کنند