مشاوره حقوقی رایگان - مجوز تغییر ظاهری خودرو

با سلام و عرض ادب و تشکر بابت مشاوره های خوب شما عزیزان .
بنده یه تویوتا مدل 2000با شاسی سالم موتور ماشین ارتقا دادم ظاهر و اتاق هم تبدیل شده به فرد موستانگ مدل2000 ساخته شده به صورت دستی جنس ورقه اهنی (فایبرگلاس نیست) .یعنی از نظر مقاومتی کاملا استاندارد ها رو رعایت کردم.
سوال بنده ..
به خودی خود میدونم که مجوز نمیدن
چه راهی وجود داره که بتونم قانونیش کنم هر راهی که داره رو لطفا بگید یعنی مثلا اگه خود ریس راهنمایی و رانندگی میتونه از جایگاهش استفاده کنه و مجوز رو صادر کنه؟یا هر راه دیگه ای که وجود داره که شما بخاطر تخصصتون بهش واقف هستید و من بی خبر.

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام منوط به تجویز پلیس راهور است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام پلیس راهور
اجازه نخواهد داد مگر با ...

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از طریق راهور اقدام نمایید به ناجا معرفی باپرداخت جریمه امکان پذیر است