مشاوره حقوقی رایگان - امتناع نمایشگاه از دادن قولنامه

سلام. بنده ماشینی خریدم و وکالت تام گرفتم و قولنامه نوشته شد اما نمایشگاه دار گفت چون وکالت داری دیگه قولنامه بدردت نمیخوره و تحویلم نداد الان متاسفانه اعتبار وکالت نامه تموم شده و با بازی و اذیت نمایشگاه هشت ماهه که داره میگذره و شخص فروشنده که رفیق نمایشگاه دار هست مبلغ خیلی بالایی برای تمدید میخواد. برای شکایت الزام به سند مراجعه کردم، میگن باید قولنامه داشته باشی از طرفی الان نمایشگاه قولنامه رو نمیده و رک میگه اگرم بدم دستکاریش میکنم و می‌ نویسم که 15 میلیون بدهکاری داری لطفاً راهنمایی بفرمایید من چکار کنم ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
شما باید قرارداد می گرفتید ابتدا یک اظهارنامه دهید و بعد دادخواست بیع و با حکم دادگاه سند بزنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اگر بنگاه دار در
مبایعه نامه مواردی را بعدا اضافه نماید شما می توانید شکایت کیفری جعل را مطرح نمایید
و میتوانید به اتحادیه بنگاه داران خودرو ، مراجعه نمایید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

نسبت به طرح شکایت در اتحادیه مشاورین املاک اقدام کنید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

ابتدا اظهارنامه ای به مخاطب ارسال کنید سپس با توجه به‌ وکالت نامه -اظهارنامه و در صورت شاهد داشتن به اتحادیه مشاورین املاک مراجعه نماید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اظهار نامه بدهید‌و به اتحادیه بنگاهداران خودرو هم شکایت کنید.