مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف ماشین

سلام و احترام
به صورت خلاصه
ماشین سنگینی توسط راننده 61 کیلوگرم تریاک گرفته شده همراه با صاحب ماشین مواد توسط راننده گردن گرفته شده و صاحب ماشین یک هفته ای آزاد شده (منتظر صدور حکم )
در بازجویی صاحب ماشین ک فردی با سابقه قبلی گذشته بوده عنوان کرده که ماشین بنامش نیست و صاحب ماشین نیست( ترسیده و دروغ گفته )
میخواستم ببینم آیا با وکالتی که از صاحب سند داره می‌تواند رفع توقیف شود؟
لطفا راهنمایی بفرمایید تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام ظاهرا خیر ماشین مصادره خواهد شد مگر مالک ماشین ، در دادگاه اثبات نماید که هیچ اطلاع از موادمخدر نداشته و ماشین را به راننده داده که توسط پایانه باربری ، بار قانونی حمل نماید ولی راننده بدون اطلاع ایشان ، مواد مخدر حمل کرده است
بهتر است وکیل بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر ماشین مصادره خواهد شد مگر مالک ماشین ،در دادگاه اثبات نماید که هیچ اطلاع از مواد مخدر نداشته است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بماشینی که وسیله حمل بوده است توقیف و مالک باعث عدم اطلاع خود را از بار مواد اثبات نمایید