مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف خودرو حمل مواد مخدر

سلام
من یه 405مدل 89به صورت قسطی از ایران خودرد خریدم یه مدت بعد بخاطر بدهی ایرانخودرو ماشینا دستور توقیفشا گرفته بودن بعد با همین ماشین با 38گرم هروئین گیر کردم به خودم ابد دادند ماشینم به نفع دولت توقیف کردند ولی هنوز ماشین تو پارکینگ مونده میخاستم ببینم میشه ماشینا ازاد کرد
ماشینم به نام برادرم هست ولی من چون موادا گردن نگرفته بودم گفته بودم ماشین از خودمه حالا میخاستم ببینم میشه کاری کرد
ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برادرتون می تواند دادخواست اعتراض ثالث اجرایی بدهد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما یک پرونده کامل است که باید ابعاد آن مورد بررسی قرار گیرد و بعد به نظر جامع و دقیق رسید

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

با سلام
اگر مالک برادرتون باشد برای رفع توقیف می تواند اقدام نماید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانید خودرو را رفع مصادره کنید
در صورت تمایل با بنده در ارتباط باشید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

برادر شما با سند مالکیت خودرو و اثبات عدم اطلاع میتواند درخواست رفع توقیف نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام برادر شما می تواند با مراجعه به واحد اجرای احکام درخواست رفع توقیفی خودرو را بدهد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برادرتون برای رفع توقیف می تواند اقدام نماید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله اگر سند خودرو به اسم شخص دیگری باشد امکان رفع توقیف وجود دارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
برادر شما حق اعتراض دارد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

مالک باید اعتراض ثالث کند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

مالک باید اعتراض ثالث مطرح نماید

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

سلام برادرتان میتوانید به عنوان مالک به همراه مستندات اعتراض ثالث کند