مشاوره حقوقی رایگان - رفع‌ توقیف خودرو‌ حمل‌ مواد 580 گرم‌ حشیش‌ که‌ از‌ خود‌ من‌ کشف‌ شده

سلام‌وخسته‌نباشید.حدود1ماه‌پیش‌ازمن‌580گرم‌حشیش‌گرفتن‌که‌مقدار500گرم‌ازبازرسی‌بدنی‌ازخودمن‌کشف‌شدو80گرم‌دیگه‌پشت‌صندلی‌شاگردماشین‌پیداکردن‌که‌‌برام‌زدن‌حمل‌کننده‌مصرف‌کننده‌ودرمعرض‌فروش‌گذاشتن‌م580گرم‌‌مواد‌.چون‌4باردیگه‌سابقه‌همین‌جرم‌روداشتم‌‌قاضی‌قراروثیقه‌رو350ملیون‌زدماشینم‌انتقال‌دادن‌پارکینگ‌ماشین‌‌امانت‌مادرم‌بوده‌بدون‌اجازه‌باهاش‌همچین‌خلافی‌کردم‌هم‌بیمه‌شخص‌سالص‌‌ه‌بیمه‌راننده‌هم‌وکالت‌مالک‌قبلی‌هم‌قولنامه‌به‌اسم‌مادرمه‌‌هیچی‌به‌نام‌خودم‌نیست‌گفتن‌مصادره‌میشه‌چون‌سابقه‌دارم‌.ولی‌خداشاهده‌مادرم‌اصن‌روحشم‌خبرنداشت‌که.من‌همچین‌موادی‌مصرف‌میکنم‌چ‌برسه‌بدونه‌برا‌چی‌ماشینشو‌بردم‌‌خواستم‌بدونم‌برای‌ماشین‌که‌از‌خودن‌نیست‌مشکلی‌پیش‌میاد؟؟و‌خودم‌میشه‌حکم‌بهم‌تعلیق‌بشه‌اگ‌توبه‌نامه‌‌بنویسم‌؟؟ممنون‌میشم‌اگ‌راهنماییم‌کنید

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

چنانچه شخص اقدام به نگهداری حشیش بیش از 500 گرم (نیم کیلوگرم) تا 5 کیلوگرم نماید، به جزای نقدی از 80/000/000 میلیون ریال تا 300/000/000 میلیون ریال و چهل تا هفتاد و چهار ضربه شلاق و 2 الی 5 سال حبس محکوم می شود.

انکانش ضعیف است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شعبه موضوع را پیگیری کنید.
نتیجه قابل پیش بینی نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام

امکان مصادره ماشین وجود خواهد داشت ولی مالک خودرو میتواند اعتراض نماید
بهتر است وکیل بگیرید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اظهار ندامت و توبه را بشعبه ارائه نمایید ولیکن تاثیر آن برتخفیف بستگی بنظر قاضی دارد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

شما توبه نامه را بنویسید شاید تاثیر داشته باشد و صاحب خودرو با مدارک درخواست رفع توقیف کند

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

با سلام
درخواست بدید ولی بستگی به تصمیم دادگاه داره.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سوالتان ناقص آمده لطفاً اصلاح و مجدداً ارسال کنید

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

خودرو تا زمان تعیین تکلیف توقیف می ماند مگر اینکه ثابت شود متعلق به کس دیگری است.