مشاوره حقوقی رایگان - پدرم تهدید و اقدام به قتل کرده

یک دختر 27 سالم پدرم روانشناس هست ، همیشه هممونو کتک می‌زنه فحاشی می‌کنه تهمت میزنه و تهدید می‌کنه ، منو بارها کتک زده یک بار راهی بیمارستان شدم و یک بار جلوی مشاور بهم گفت هرزه و بعد گوشیشو پرت کرد سمتم به پلیس زنگ زدم بعد رفتن پلیس جلوی خواهرم و مشاوری که رفته بودیم دفتر مشاوره تهدید به قتل کرد صداشو ضبط کردم البته ، حالا امروز از خونه میخواست بندازم بیرون بعدم گفت برو بیرون از خونم یا می‌کشمت ، بعد با اشاره عمودی و افقی دست گفت یا اینجوری میری یا اونجوری، منظورش اینه یا خودت میری یا جنازت ، خانوادمم شاهد هستن . چون سمت داشت توی اداره آموزش و پرورش و کلی عموم غیر مستقیم تهدید کرد که من آشنا دارم نمی‌زارم دادگاه به نفع تو تموم بشه اما حالا اینقدر همه جا مشکل درست کرده از سمتش پرتش کردن بیرون و مدام بهش اخطار میدن همش دنبال پست و مقامه تا با زیرآب زدن دوستاش و همکارانش خودشو به جایی وصل کنه هر بار که موفق نمیشه همه خانواده رو عذاب میده مخصوصا من رو لطفا راهنمایی کنید پولی ندارم که بتونم کاری بکنم و جایی رو هم نداریم بریم هر بار خواستیم جایی پیش کسی بریم بهشون تهمت زدن و دردسر درست کرد همه ازش میترسن لطفاً راهنماییم کنید ممنون .

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

اگر تادیب والدین خارح از عرف باشه حق طرح شکایت علیه ایشان متصور است .عدم پرداخت نفقه و خرجی فرزندان نیز قابل مطالبه است .تهدید توهین ضرب و جرح نیز

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با اورزانس اجتماعی تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هرگونه رفتار مجرمانه علیه فرزندان جرم قابل شکایت است