مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام همسر بنده برای مطالبه مهریه اقدام کرده و این پیامک برای من ارسال شده.
اجرائیه مهریه با شماره پیگیری ......... در تاریخ 1400/07/03 توسط دفترخانه ازدواج ... تهران به اداره پنجم اجرای اسناد رسمی تهران شد.
من برای انتقال سند ماشین چند روز فرصت دارم ؟؟ با تشکر

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوالتان مبهم است .اگر منظور جهت ندادن مهریه می خواهید ماشین را انتقال دهید که فرار از دین محسوب می شود وخوداین عمل نیز جرم است.

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
تا وقتی ماشین بازداشت نشده، فرصت انتقال وجود دارد لیکن اگر معامله به قصد فرار از دین باشد، ضمانت اجرا دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

همسر شما مهریه را از طریق دفترخانه به اجرا گذاشته است