مشاوره حقوقی رایگان - به نام زدن ماشین به اسم یه نفر دیگه قبل طلاق

سلام
مرد متاهل هستم و میخوام از زنم جدا بشم تنها چیزی که از خودم دارم ماشینمه. ایا امکانش هست قبل اینکه ایشون درخواست طلاق بدن من ماشینمو به اسم یه نفر دیگه بزنم.
چون چندماه نامزد بودیم هیچی نمیخوام بهش بدم
امکانش هست ایشون به عنوان سکه ماشینو توقیف کنن
ایا بعدا در دادگاه مشکلی پیش نمیاد؟
مثلا دادگاه بگه چرا بعد ازدواج ماشینو به اسم یه نفر دیگه زدی
یا میشه تاریخ سندو چندسال قبل بزنم؟؟

پاسخ ها :

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام بستگی به تاریخ قطعیت حکم مهریه دارد چون در صورت انتقال بعد از آن تاریخ زوجه میتواند شکایت جرم معامله به قصد فرار از دین نماید ولی اگر قبل از اجرا گذاشتن مهریه معامله واقعی انجام دهید موردی ندارد ولی اگر معامله صوری باشد احتمال این وجود دارد دادخواست جهت ابطال معامله بدهد پیشنهادم این است که از طریق مشاوره تلفنی‌ تماس حاصل فرمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما مکلف ب پرداخت مهریه همسرتان هستید و اگر به قصد فرار از دین ماشین را انتقال دهید جرم است و معامله باطل . توصیه میشود با توافق و مسالمت آمیز طلاق بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر پلاک و سند مالکیت خودرو به اسم شخص دیگری انتقال پیدا نماید دیگر قابل توقیف نیست
ولی باید صوری نباشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر مشخص شود که صوری انتقال انجام شده قابل ابطال هست به نظر بهتر است ماشین را بفروشید و به مستثنیات دین تبدیل کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورت اثبات صوری بودن معامله واجد پیگیری می باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید قبل از مطالبه مهریه ماشین را به نام شخص دیگری انتقال دهید.
اگر ماشین به نام شما باشد می تواند بابت قسمتی از مهریه توقیف کنید.

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام
در صورتی ک اتومبیل وسیله معاش شما باشد قابل توقیف نبوده و لزومی ب انتقال نیست.
در صورتی ک هیچ اقدامی هنوز در باب جدایی انجام نداده اید هر معاملهای میتوانبد داشته باشید
توصیه اینجانب ب شما حل و فصل اختلافات و جدایی ب صورت تـافقی و بدون اختلاف با در نظر گرفتن حق همسرتان است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

امکان تعـویض پلاک است ولیکن احتمال وجود دارد که بعلت فرار از پرداخت دین انتقال خودرو باطل شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بهتر است توافقی و با پرداخت مقداری از مهریه به وی از یکدیگر جدا شوید

لیلا برزگر

سرکار خانم لیلا برزگر :

سلام باوجودشرایطی امکان اینکه معامله صوری تشخیص داده شود وجود دارد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر ماشین وسیله معاش شما نباشد امکان توقیف آن هست.میتوانید انتقال دهید اصل بر صحت معاملات است صوری بودن باید اثبات شود.به تاریخ چند ماه قبل کارشناس متوجه میشود.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

سلام خودرو قابل توقیف است و می‌تواند پیگیری نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
تا قبل از مطالبه می توانید منتقل کنید.
بعد ان هم میتوانید اما احتمال مشکل وجود دارد.
اما بدانید معامله صوری باطل است و موردی بود در خدمتم

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانجه صوری باشد امکان ابطال وجود دارد