مشاوره حقوقی رایگان - فريب جهت جابه جايی اموال و فرار از پرداخت مهريه

همسر بنده يكسال پيش دادخواست طلاق داد ولي چون از اداره پنجم دو ماشين و دو خانه توقيف بود پرونده را مختومه كرد و با فريب و گروكشي اموال خواهرم كه با ايشان معامله كرده بود بنده را وادار به مختومه كردن پرونده و رفع توقيف اموال نمود مجدا ٦ ماه بعد اختلافات شروع شد و من گفتم مهريه ام را اجرا خواهم گذاشت ايشان گفت لزومي ندارد من ميخواهم طلاق دهم فقط يكماهي درگير كارهاي مالياتي هستم بعد يكماه بنده متوجه تعويض پلاك هاي ماشين شدم و وقتي از اداره پنجم براي بار دوم اقدام نمودم اموالي شناسايي نشد و پسر ايشان از ازدواج اول گفتند اينجاخانه من هست ماشين ها مال من هست هر وقت اراده كنم شما را أز منزل بيرون مي كنم و پدرم ه سال يك سكه ميدهد چون معسر هست لطفا ارايه طريق نماييد

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
راه دفاع وجود دارد جای نگرانی نیست برای شما

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید مهریه خود را مطالبه نمایید اگر اموالی باشد می‌توانید دریافت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دا‌دخواست ابطال معامله صوری بدهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
دادخواست مطالبه مهریه را اقامه نمایید
با شرایطی خاص شما میتوانید دادخواست ابطال انتقال به علت صوری بودن را مطرح نمایید