مشاوره حقوقی رایگان - تصادف در حین خدمت

سلام عرض ادب ، من سرباز در حین خدمت بودم که نیروی انسانی یگان مون گفت باید بری مرکز استان پرونده ات مشکل داره باید بری کارگزینی استان من رفتم و موقع برگشت عابر بودم ک تصادف کردم ک از ناحیه زانو پا چپ و دیسک ها کمر آسیب دیدم، گزارش مرفوک و صورت جلسه کلانتری و همه مدارک موجود هست آیا به من جانباز تعلق میگیرد یا حق غرامت
حق غرامت چطوری حساب میشود و چقدر من تعلق میگیرد ایا مستمری دریافت میکنم ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جانبازی به شما تعلق نمی گیرد و تعیین غرامت با کمیسیون مربوطه است.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات فوق بعید است که به شما جانبازی تعلق بگیرد