مشاوره حقوقی رایگان - تصادف در حین ماموریت

با سلام بنده سرباز سپاه قدس هستم که در حین ماموریت به همراه یکی از سرداران بازنشسته در جاده ابادان دچار افت فشار شدم و ماشین منحرف به پایین و واژگونی شد اون سردار چیزیش نشد فقط یکی از دنده هاش کوفته شد ولی من دچار شکستگی مهره گردن شدم و عمل جراحی کردم استخوان از لگنم برداشتن و با پین در گردنم گذاشتن و دکترم گفت باید تا 4 ماه گردنم بسته باشه و نمیتونم تکونش بدم هزینه عملمم 55 میلیون تومن شد که پدرم پرداخت کرد میخاستم بدونم ایا من در این تصادف محکومم و ایا میشه درخواست جانبازی و غرامت هزینه عملمو بکنم؟

پاسخ ها :

غرامت تصادف حین خدمت سربازی جانبازی در سربازی آسیب دیدگی حین خدمت سربازی