مشاوره حقوقی رایگان - طلاق از طرف زوجه

با سلام من سال92عقد کردم همسر بنده دست بزن داره فحاشی میکنه این مشکل از همون عقد تا الان وجود داره نزدیک به8ساله دست بزن داره و اینکه امروز با گشت تماس گرفتمو صورت جلسه شد نامه پزشک قانونی بهم دادن و میخام ازش شکایت کنم جدا ا زاینها مریضی جنسی hpv هم بهم انتقال داده نزدیک به دوساله تحت نظر دکترم و یه پسر2سالو نیمه دارم میخام برای طلاق اقدام کنم سند ازدواجو گرفته و خودمون یه شهر زندگی میکنیمو شهر دیگه عقد کردم چیکار باید بکنم چجوری درخواست بدم چقدر طول میکشه و هم مهریه و نفقه میخام هم اموالی که تو دوران ازدواجمون بدست اورده رو تقسیم کنه چون هرچی طلا داشتم ازم گرفت خونه خرید لطفا کمک کنید ممنون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با توجه به این شرایط شما میتوانید بر اساس رونوشت عقدنامه از دفترخانه ای که عقد کردین تقاضای طلاق به دلیل عسر و حرج ( دست بزن و بیماری زوج) کنید. برای مهریه و نفقه و حتی حضانت نیز میتوانید اقدام کنید . از طریق اجرای ثبت تقاضای مهریه کنید. جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام. امکان طرح دعوی طلاق به درخواست شما ( به عنوان زوجه ) از باب عسر و حرج وجود دارد. در فرض پذیرش دعوی، راجع به تمام مقولات در رای دادگاه تعیین تکلیف می شود.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
امکان طرح دعاوی مختلف وظرفیتهای قانونی وجود دارد