مشاوره حقوقی رایگان - جبهه داوطلبانه

سلام
پدر من بازنشسته جهاد سازندگی است.
طبق گواهی که بسیج داد و تایید نمود ایشان 15 ماه سابقه جبهه دارند.

حال طبق بند 2 ماده 68 قانون مدیریت خدمات کشوری به شرح ذیل :
* سه چهارم مدت خدمت کارکنان پایور و وظیفه که توسط ارتش جمهوری اسلامی ایران، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، کمیته شهربانی و ژاندارمری (نیروی انتظامی)، وزارت سپاه و وزارت دفاع و جهاد سازندگی سابق به جبهه و مناطق عملیاتی دوران دفاع مقدس اعزام شده‌اند، خدمت داوطلبانه محسوب می‌ شود .

و اینکه در پی اختلافات در دستگاههای اجرایی و شکایت به دیوان عدالت اداری هیئت عمومی دیوان عدالت اداری در سال 98 بند2 را دقیقا تایید و اجرای آن را ابلاغ کرده است.

آیا با این توصیف سه چهارم این 15 ماه سابقه جبهه پدر بنده داوطلبانه حساب میشود یا خیر ؟
اگر نمیشه چرا ؟
با تشکر از پاسخ شما

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سه چهارم دواطلبی است وشما میتوانید رسمی شوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با این توضیحات داوطلبانه محسوب میشه

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
بله سه چهارم خدمت داوطلبانه محسوب میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با این توضیحات داوطلبانه محسوب میشه