مشاوره حقوقی رایگان - پرینت مکالمه

سال 98 سالی هست ک این مکالمه اتفاق افتاده، میخوام بدونم الان میتونم پرینت مکالمات خطی که واگذار شده رو بالا بیارم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
معمولا تا شش ماه را قابلیت دریافت وجود داردجهت اطلاع بیشتر به مخابرات مراجعه نمایید

کیمیا وهاب زاده موسوی

کیمیا وهاب زاده موسوی :

اخذ پرینت مکالمات صرفا با نامه مرجع قضایی و به جهت موجه امکان پذیر است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تا شش ماه امکان اخذ پرینت وجود دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
خیر
صرفا پرینت شماره ها تا 6 ماه به مالک سیم کارت داده می شود بقیه موارد نیاز به دستور قضایی دارد که اصولا تا 6 ماه امکان پذیر است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام فقط با دستور مقام قضایی امکان دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در مخابرات آشنا دارید بله در غیر این صورت بعید است مگر با دستور قضایی