مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن پرینت تماس صوتی از مخابرات

سلام یه خانم بهم زنگ زدن و فحاشی و تهدید به بردن آبرو کردن حالا میخوام شکایت کنم آیا تماس صوتی مد نظرم بهم داده میشه چطور اقدام کنم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر شما فقط می توانید در صورت ارائه دلیل و مدرکی مبنی بر توهین و فحاشی از ناحیه ایشان شکایت خود را مطرح کنید تماس صوتی از ناحیه مخابرات ارائه نخواهد شد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر صرفا پس از طرح شکایت با دستور قضایی اگر موافقت گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر ویس ها موجود است از طریق پلیس فتا اقدام به مستندسازی کنیدو بر اساس ان شکایت کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر مگر در جرایم خیلی مهم‌ مثل قتل و امنیتی

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر فقط ساعت و تاریخ و شماره طرف در پرینت نمایش داده می شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

علت باید مشخص شود ؟ چرا فحاشی کرده اند؟؟؟