مشاوره حقوقی رایگان - چگونه خودم رو تبرعه کنم

روز عاشورا تو دسته یه چندتا ازبچه هاکه سنشون پایین بود به من گفتن ایناپرچم نمیدن مابگیریم من رفتم صحبت کنم که شایدنظر دارن یه دودقیقه بدین اینا مجدد خودتون بگیرین درهمین حال یکی اومد جلو گفت تو چیکاره هستی به شماها نمیرسه پرچم بگیرین و از اینحرفها تا اومدم جواب بدم دوستاش ازپشت من رو زدن افتادم زمین ولی اون دوستم سریع جدا کردمارو بعد دوتا از دوستای برادر بزرگم اومدن دستمو گرفتن گفتن بیا برو ول کن ارزش نداره منم داشتم باهاشون میومدم که یهو دیدیم اون بچه ها برادرشو دوستاشو اورده و درگیر شدن حالا اون از من شکایت کرده به مسئول هیت هم گفته بود من نزدم البته من شاهدم دارم ولی باباش میگه اونارو من فرستادم بچه اش رو بزنن حالا رفتم کلانتری اضهاراتم رو نوشتم اونجام گفتم من نبودم یه سرگردی که اونجا بود گفت همینارو بنویس اخرشم بگومن اضحارات اون شخص روقبول ندارم حالاکه نوشتم. حالا با این شرایط چی کنم بنظر شما اونجا اسم3نفردیگه هم بعنوان متهم اورده میگه شاهدم داره که من زدم واقعا نمیدونم چی باید بکنم. ممنونم

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی دقیق مدارک و مستندات است در هر حال بار اثبات دعوی بعهده شاکی است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید با معرفی شهود از خودتان دفاع نمایید که در دعوا حضور نداشتید و

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با استناد به ان
امارات وشواهد قانونی اقدام نمایبد