مشاوره حقوقی رایگان - افزایش مبلغ کرایه سرقفلی

اینجانب سرقفلی زیر پله ای را در سال 92 خریداری کرده ام(سال 92) که کرایه ماهانه ان در دفترخانه ماهانه 10 هزار تومن درج شده است
سال اول مالک همین مقدار 10 هزار تومن را دریافت نمود.ولی در سال دوم به 15 هزار تومن رساند ودر سال سوم دوباره به بالاتر.الان چند ساله از دریافت پول خودداری کرده و با اصرار بنده به پرداخت کرایه و تسویه کرایه، ادعا میکند که هر سال که کرایه داده نشده نسبت به سال قبلش به بهانه تورم 30 درصد افزایش بده و پرداخت کن.یعنی از سال 95 تا الان هر سال 30 درصد به مبلغ سال قبل اضافه کنم و یکجا پرداخت نمایم.قابل ذکر است که مالک، مالکیت سه مغازه بزرگ و یک زیر پله را دارد و از سایر مستاجران (سرقفلداراها)نیز چنین درخواستی داشته که مورد شکایت انها نیز میباشد.لطفادر مورد
1.مقدار افزایش قانونی کرایه در قانون برای هرسال
2.در مورد تخلیه ملک به دلیل پرداخت نکردن کرایه، اگرچه خود مالک سرباز زده است
وکلا مشکلات بیش رو و رفع انها
راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود ‌
اجاره بها را به صندوق دادگستری واریز نمایید

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام میبایست بدوا قرارداد فیمابین بررسی شود

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

اجاره بها را به صندوق دادگستری واریز نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اجاره بها را به صندوق دادگستری واریز نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اجاره را به صندوق دادکستری واریز نمایید وبه ایشان نیز طی اطهارنامه رسمی اطلاع دهید