مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت مهریه

خواستم ببینم من که هیچ پیش پرداختی ندارم بدم بعنوان مهریه دولت قبول میکنه اقساط کنه هیچ اموالی هم ندارم خودمم کارگرم و خانه مستاجری

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام-در صورت استعلام و اثبات اعسار شما می‌توان درخواست تعدیل و تقسیط داد-درصورت راهنمایی و مشاوره بیشتر از طریق دادراه تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
بله میتوانیددادخواست اعساروتقسیط تقدیم نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام در دعوای اعسار ، با توجه به شرایط مالی محکوم علیه ، قاضی حتما مبلغی را به ‌عنوان پیش پرداخت تعیین خواهد کرد . و معسر میتواند درخواست تعدیل اقساط را
مطرح نماید تا مبلغ پیش پرداخت کمتر بشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

وقتی کسی به موجب حکم دادگاه به دادن هر نوع مالی به فردی محکوم می شود و توان پرداخت آن را نداشته باشد طبق شرایط زیر می تواند تقاضای اعسار کند. اعسار باید در قالب فرم دادخواست تنظیم و بطرفیت محکوم له (طلبکار) به دادگاه صادرکننده حکم قطعی یا دادگاه صادرکننده اجراییه تسلیم شود.

یکی از مهم ترین ارکان دادخواست اعسار، معرفی حداقل دو شاهد به دادگاه است تا نسبت به اعسار و عدم قدرت مالی بدهکار نسبت به پرداخت یک جای بدهی او شهادت و گواهی بدهند. شهود باید از وضعیت مالی و معیشت فرد اطلاع کافی داشته باشند و شهادت نامه باید علاوه بر هویت و اقامتگاه (نشانی) شاهد، دربردارنده منشاء اطلاعات و سایر موارد دیگر باشد.

شاهد باید علاوه بر هویت، شغل، میزان درآمد و نحوه قانونی امرار معاش و درآمد مدعی اعسار (بدهکار)، به این موضوع نیز اشاره کند که مدت نسبتاً مشخصی با مدیون معاشرت داشته که بواسطه آن نسبت به وضعیت معیشتی او اطلاع کافی دارد و منشا اطلاعات او صرفاً گفته های دیگران و یا فرد بدهکار نیست.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام شمادادخواست اعساربه تقسیط مهریه را تقدیم نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
دادخواست اعسار به استناد دو شاهد دهید در صورت پذیرفتن و قطعی شدن قسط بندی می گردد
در صورت زیاد بودن پیش قسط و