مشاوره حقوقی رایگان - نفقه . جهیزیه

سلام شوهر بنده 2ماه خونه رو ول کردن و رفتند و در این مدت هیچ گونه تماسی با بنده نگرفتند و ایشون وسایل شخصی خودشونو از خونه جمع کرده بودن برده بودند من هم جهیزیه امو اوردم تمام جهیزیه پدرم خریده بود ایشون الان رفتن از من شکایت خیانت در امانت کردند الان من باید چیکار کنم ؟و همبنطور ایشون دست بزن داره تعادل روانی ام نداره بی خود و بی جهت گریه میکنن
من همینطور درخواست نفقه دادم ایشون اظهار نامه عدم تمکین دادن درحالی ک خودشون خونه رو ترک کردند رفتن
من تو دادگاه چی بگم که ب نفع من حکم کنن ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید در جلسه دادگاه ، با ارائه فاکتور خرید ، اثبات نمایید که وسائل متعلق به شما بوده است
و باید در جلسه دادگاه عدم تمکین ، اعلام نمایید که حاضر به زندگی زناشویی هستید و

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

درود. بابت خیانت در امانت.اگر سیاهه وفاکتور های خرید کالا را داشته باشیدمشکلی پیش نمی آید مگر همسر اثبات کند که وسایلی از ایشان بوده که شما از خانه خارج نموده اید البته آن هم جرم خیانت در امانت صدق نمی کند وبایستی تحت عنوان سرقت شکایت می نمود
2.در خصوص نفقه که عدم تمکین داده برای اثبات ترک خانه توسط همسر شهودی از همسایه ها معرفی نمایید.

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام برای عدم تکمین در جلسه رسیدگی اعلام نماید که خواستار ادامه زندگی زناشویی هستم- در صورت داشتن لیست خرید وسایل جهیزیه خیانت در امانتی صورت نگرفته است-درصورت راهنمایی و مشاوره از طریق دادراه تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
موضوع جمع اوری وسایل فاقد وصف کیفری می باشد درخصوص تمکین نیز همسایگان را شاهد قرار بدهید که زوج چندین ماه منزل را ترک کرده است

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

جمع کرد وسایل فاقد وصف کیفری است میتوانید جهت تمکین از همسایگان شهادت بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اولا شکایت خیانت دررامانتِ ایشان بی مورد است شما وسایل خودتان را به امانت دست ایشان ندادید فقط اجازه استفاده دادید و در مورد وسایل خودشان هم اگر ادعایی دارند شکایت خیانت در امانت اشتباه است چون شما امین وسایل ایشان نیستید بعد هم برای ترک منزل توسط ایشان می توانید به شهادت شهود استناد کنید و برای عدم تمکین هم در جواب اظهار نامه بنویسید که خواستار ادامه زندگی زناشویی هستم.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام شما بایستی در جلسه دادگاه با ارائه فاکتور خرید و مدارک دیگر اثبات نمایید که جهیزیه متعلق به خودتان می باشد راجع به تمکین همچنین میتوانید اعلام نمایید که اگر وسایل رفاه و آسایش شما فراهم گردد حاضر به تمکین می باشید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

راجع به تمکین اگر وسایل رفاه و آسایش شما فراهم گردد حاضر به تمکین می باشید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام متاسفانه سیستم جواب سوالات اشتباه ثبت می نماید جهت مشاوره میتوانید از طریق دادراه اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما با ارائه لیست جهیزیه اعلام کنید که جهیزیه خود را برده ای .
و در خصوص نفقه اعلام کنید که حاضر به تمکین هستید و زوج منزل را ترک کرده است و اگر شهودی دارید معرفی کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود میتوانید جهت تمکین از همسایگان شهادت بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
در خصوص بردن وسایل فاکتور و سیاهه ارائه دهید .نه مصداق خیانت در امانت دارد ونه سرقت
استشهادیه ای مبنی بر ترک منزل زوج تهیه نمایید و اظهار دارید حاضر به تمکین می باشید