مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت هزینه تعویض درب پارکینگ

باسلام و احترام بنده مدیر یک مجتمع 18واحدی میباشم بدلیل اینکه ساختمان حدود 18سال از عمرش میگذرد نیاز به مرمت و بازسازی دارد در جلسه ای که با ساکنین گذاشته شد بدلیل اینکه دربهای پارکینگ از جنس آهن و از صنایع سبک میباشد و قدیمی در هنگام باز و بست سروصدای زیادی دارد و مدت چندین ماه است که یکی از ساکنین همسرشان در داخل ماشین نشسته و بچه 10ساله ایشان با سروصدای زیاد در را بازوبسته میکند وباعث آزار طبقات پایین شده وچندین بار موجب شده که درگیری به وجود آید و درجلسه اخیر نیز شاکی بود که به بچه من نباید بگید درب را اینطور بازکند یاآنطور این دربهای شماست که مشکل دارد ولی اگر آرام بسته شود مشکلی نیست حال باهمه این احوالات قرار براین شد که دربهای پارکینک تعویض گردنداز میان این 18واحد که بودند تعداد 4واحد موافق نیستند من جمله همین آقا که باعث این آزار واذیت همسایگان شده حال من مدیر چگونه میتوانم این 4واحد رامجبور به پرداخت هزینه تعویض دربها نمایم لازم به ذکراست که 2سال قبل هم تصمیم به تعویض 5درب کردیم که باز یکنفر رای دیگران را برگرداند وقرار بود هر درب با 1میلیون تعویض گردد حالا با7میلیون باید تعویض گردند خواهشمند است دراین خصوص ارائه طریق نمایید تا ما این کار را به سرانجام برسانیم فقط من ازچه راهی میتوانم این 4واحد رامجبور به پرداخت هزینه نمایم.ممنون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
درب پارکینگ جز مشاعات است وکلیه مالکین ومتصرفین در صورت رای اکثریت مالکین باید هزینه تعمیر انرا پرداخت نمایند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

هزینه تعمییر درب پارکیک که جز مشاعات است با کلیه مالکین است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام هزینه تعمیر درب پارکینگ ، بر عهده تمام مالکان ، به نسبت مساحت اختصاصی هر واحد میباشد حتی اگر پارکینگ نداشته باشند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
با موافقت اکثریت صورتجلسه نمایید
در صورت عدم پرداخت می توانید از واحدهایی که پرداخت ننموده اند مطالبه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
هزینه تعمیر برعهده تمام مالکین است

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام بستگی به شرایط بیمه گر دارد،وملاک بین شما بیمه نامه ای می باشد که تنظیم می نمایید