مشاوره حقوقی رایگان - کاشت مژه

سلام وقتتون بخیر
من و مادرم برای کاشت مژه رفتیم پیش یه خانمی که آرایشگاهش‌ توی زیرزمین بود و تابلو نداشت.و مژه های مارو انقدر بد کاشت که تمامش بعد از یک هفته با مژه های خودمون کنده شده و شل شده.
ازمون برای پیجش فیلم گرفت و زوری گفت بگید عالی شده و فلان…
فردای کاشت مژه ما رفتیم سفر و نتونستیم پیگیری کنیم و بعد از یکهفته ازشون درخواست بازگشت وجه کردم تا بتونم برم جای دیگه ریمو کنم ولی قبول نکردن.
میتونم ازشون شکایت کنم؟ و کجا باید مراجعه کنم؟

پاسخ ها :

کتایون سراج

کتایون سراج :

َسلام بله میتونید شکایت و مطالبه خسارت کنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

از طریق دفتر خدمات قضایی به دادسرا شکایت کنید

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

سلام ، به دفتر خدمات قضایی مراجعه و ثبت شکایت کنید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام به اتحادیه آرایشگاه زنانه مراجعه نمایید و

حمید عبادی

حمید عبادی :

با عرض ادب و احترام
مطلبی که میفرمایید نیاز به کارشناسی دارد و بعد از اثبات تقصیر آرایشگر امکان مطالعه وجه وجود دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
ابتدا از طریق صنف مربوطه شکایت نمایید
و تامین دلیل و کارشناسی نمایید سپس جهت مطالبه وجه اقدام کنید