مشاوره حقوقی رایگان - دیه 2درصد ارش

سلام وعرض ادب دارم
انگشت 4 و5 بنده تاندومش بریده شده بود الان هم پزشک قانونی 2درصد دیه ارش نوشته درحالی که انگشت بنده کج مونده یعنی انگشت قبلی نیست می خواستم بدونم معنی ارش یعنی چی هست ؟ در ضمن من خودم بیشتر از دیه خرج کردم. چکار میتوانم بکنم تا حقم پایمال نشه.
خیلی متشکرم

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام-ارش، دیه ی است که میزان آن در شرع تعیین نشده است و دادگاه با لحاظ نوع و کیفیت جنایت و تأثیر آن بر سلامت مجنی علیه و میزان خسارت وارده با در نظر گرفتن دیه مقدر و با جلب نظر کارشناس میزان آن را تعیین می کند-دوباره به پزشکی قانونی مراجعه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام ارش یعنی دیه غیر مقدر که میزان آن در قانون مشخص نشده است و توسط کارشناس مشخص خواهد شد
و شما باید دادخواست مطالبه هزینه درمان زائد بر دیه را مطرح نمایید و

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر هرینه شما بیشتر از دیه شده است میتوانید دادخواست انرا بدهید