مشاوره حقوقی رایگان - سهم ارث شهید

سلام و وقت بخیر.
من دختر شهید هستم و از طرف شهید یک برادر کوچکتر از خودم دارم . مادرم ازدواج مجدد داشتن و از طرف این شوهر یک خواهر ناتنی دارم.مادرم از پول مستمری شهید یک خانه و چند تکه زمین خرید حالا میخوام بدونم این خواهر ناتنی من با توجه به اینکه منبع خرید این اموال از مستمری شهید بوده نه از اموال پدر اون آیا این خواهر من از مادرم ارث میبرد؟ اگر میبرد چقدر؟.ممنونم

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خواهر ناتنی شما مانند شما ارث می برد .

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

تمام فرزندان مادرتان بعد از فوت ایشان ورثه محسوب می‌شوند و ا ث می برند. سهم الارث شوهر 1/4 سپس پسر دو برابر دختر. بین آنها تقسیم میشود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خواهر امی به همراه خواهر برادرهای تنی ارث خواهد برد