مشاوره حقوقی رایگان - ارث از مادر

آیا فرزندی که اسمش در شناسنامه مادر واقعی اش نیست از همان مادر ارث میبرد، در واقع مادرشوهر اولش فوت کرده و چندفرزند از شوهر اولش دارد و مجددا صیغه ای با مرد دیگری ازدواج کرده و صاحب یک دختر شده است آیا این دختر از مادر واقعی اش که اسمش در شناسنامه مادر نیست ارث میبرد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله فرزند از مادر ارث خواهد بود ولی اگر شما مدارکی ندارید ابتدا باید
دادخواست اثبات نسب صورت بگیرد
اگر اسم مادر ، در شناسنامه شما باشد اثبات نسب هم لازم نیست و ...

حسن حسین خانلی

حسن حسین خانلی :

سلام
در صورت اثبات رابطه نسبیت بله

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله مهم رابطه خونی است نه شناسنامه‌