مشاوره حقوقی رایگان - نحوه توقیف خودرو با وکالت فروش

سلام بنده خودرویی از شخصی خریداری کردم و از ایشان وکالت فروش بلاعزل گرفتم فروشنده بعد از فروش پشیمان شد و خواستار ابطال معامله شد بخشی از مبلغ پرداختی بنده را مسترد کرد ولی باقیمانده را هنوز بعد از گذشت چهار سال هنوز تسویه نکرده ، چگونه میتوانم بابت باقی طلبم با وجود داشتن کلیه مدارک خودرو و وکالت فروش بلاعزل خودرو مورد نظر را توقیف کنم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دادخواست مطالبه وجه بدهید. سپس در اجرای احکام آن خودرو را معرفی و درخواست توقیف کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید دادخواست مطالبه و تامین خواسته می نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

دادخواست مطالبه و تامین خواسته دهید توسط متخصص دادخواست راتنظیم کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باید دادخواست مطالبه و تامین خواسته می نمایید