مشاوره حقوقی رایگان - استرداد مبیع

با سلام
بنده از شخصی خودرویی را طی یک قولنامه دستی خریداری کردم و بعد از یک سال شخص ثالثی که صاحب سند بود و نمایشگاهی بود مبایعه نامه خود با طرف من را بدلیل پاس نشدن چک از طریق دادگاه فسخ کرد و من خودرو را به طرف خودم پس دادم و درخواست پولم را کردم که قرار شد طی چند روز آینده پول من رو پس بده ولی ایشان یکدفعه غیب شد و فرار کرد و مشخص شد از خیلی ها کلاهبرداری کرده ، حالا صاحب سند چون دستش به اون شخص فراری نمیرسد درخواست استرداد مبیع را از من کرده و بر خلاف اینکه بنده به دادگاه شهود معرفی کردم که خودرو را به طرف مقابلم پس داده ام باز هم دادگاه رای به ضرر من داده و تسلیم خودرو رو از من میخواهد !!!
حتی جریمه هایی که اون شخص در این مدت شده رو از پلیس راهور گرفتم و به دادگاه ارائه دادم بازهم دادگاه میگوید اینها هیچکدام دلیل نمیشود و چون آخرین ید معامله من بوده ام لذا باید خودرو رو من تحویل بدهم !!!
سؤالم این این است که آیا این رای مطابق قوانین است و بنده باید خودرو رو به صاحب سند اول پس بدهم یا کسی که با او مبایعه نامه دارد چون من اصلا با صاحب سند معامله ای نکرده ام و شخص طرف من هم فراری شده و نه از خودش و نه از ماشین اثری نیست و دادگاه کلا بیخیال اون شده و من رو محکوم کرده
لطفا من رو راهنمایی کنید چون هم پولم رفته و هم با این رای یک خودرو 3 میلیاردی رو باید پس بدم که دست من نیست . البته قیمت خودرو در زمان معامله ما 200 میلیون بوده
ممنون میشم جوابم رو بدین

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید بلافاصله از فروشنده شکایت نمایید و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام سوال شما را مطالعه و نیازمند بررسی است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام شما چند سوال مجزا است که باید تک تک جواب داد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید پیگیری نمایید لیکن باور داشته باشید تایپ راهنمایی و مشاوره نهایتا یک الی 2 خطی شما را به هدفتان نمی رساند و نیازمند گفت و گوی متقابل و برسی مدارک می باشید