مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ عمومی یا خصوصی

سلام
مالک یه ساختمان تجاری و اداری هستم به تعداد 40 واحد که با شهرداری بر سر تعداد پارکینگ اختلاف داریم
باتوجه به اینکه برای هر واحد تجاری و اداری نیاز به تامین پارکینگ می باشد و در سند قید می گردد
آیا پارکینگ های ساختمان فوق به عنوان توقفگاه عمومی محسوب می گردد یا توقفگاه خصوصی ؟

پاسخ ها :

پارکینگ در ساختمان تجاری پارکینگ عمومی پارکینگ اختصاصی پارکینگ شهرداری