مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ عمومی

لوازم و گاری دستی من به مدت دوسال در یک پارکینگ عمومی مانده است ایا من باید چگونه بعد از دو سال پیگیری کنم؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به نحو حضوری این موضوع را تحت پیگیری خود قرار دهید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

زنگ بزنید 110 بعد استشهادیه تهیه کنید بعد اظهارنامه بعد دادخواست استرداد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به پارکینگ مراجعه نمایید و در دستگاه خود را پس بگیرید همچنین می‌توانید در صورت عدم استرداد با پلیس تماس گرفته و صورت جلسه شود

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید حضوری مراجعه کنید و در صورت عدم نتیجه با 110تماس بگیرید تا موضوع صورت جلسه شود و اقدام به شکایت کنید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. از طریق ارگان توقیف کننده. ودرصورت عدم نتیجه از طریق دادگاه.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به محل استقرار اموال خود مراجعه و نسبت به تحویل آن اقدام نمایید