مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

باسلام بنده مدتی در یک فروشگاه مشغول بکار بودم بعد از مدتی بدلیل غفلت و بی تجربگی مقداری از واریزیهای خرید مشتری به حساب خودم ریختم البته بمنظور اینکه پول لازم داشتم و بهشون پس میدادم اما خب بخاطر خرج عمل همسرم اینکارو کردم از من سفته گرفتن اونم بابت ضمانت کار اما کارفرما وقتی موضوعو فهمید وبدلیل اینکه من نرم شکایت بیمه و کسورات حقوق کنم اومد و منو تهدید کرد که اگه بری شکایت کنی پیش اداره کار منم سفته هارو میذارم اجرا منم گفتم هرچی پول ورداشتم بهتون پس میدم ایشون ازمن پرینت حساب خواست منم نشونش دادم کل مبلغ یه چیزی حدود 50میلیون میشد اما ایشون گفتن حدود صدتومنه یعنی دوبرابر حساب کردنو گفتن باید برگه رو امضا کنی که این مبلغ درسته و اینکه ازحق خودم بابت شکایت به اداره کارهم میگذرم منم گفتم این مبلغ نبوده و کمتره و حتی شما حق بیمه و عیدی و سنوات من رو حساب نکردید و ازمبلغ کم نکردیداما ایشون تهدید کردن شکایت میکنن و منو میندازن زندان بابت خیانت در امانت خلاصه که منو مجبورکردن برگه رو امضاکنم درحضور دوشاهد وپدرمو سفته هارو ازشون پس گرفتم و ایشون توبرگه نوشتن که کارفرما حق هیچگونه شکایتی در دفاتر قضایی نمینماید وامضاش کردن اما بعدازاون هم رفتن و آبروی منو جلو مردم بردن و ماجرارو بحث کردن و شاهدم دارم
بعد بهم زنگ زدن و کلی فحش ناموسی بهم دادن حتی به پدرم زنگ زدن و گفتن شماهم دزدی چون پسرتم دزده بهرحال به ایشون هم تهمت دزدی زدن درحالیکه ایشون اصلا درجریان هم نبوده حالا بعد از گذشت چندماه هی زنگ میزنه ومیگه جنسم پیداش نیست و چیکارش کردی و زندگی رو بهم سخت کرده لازم بذکره که من ازهمون ابتدا بطور نامعلوم هیچ انبارگردانی نکردن و فقط منو بردن که جنسارو واسشون بفروشم همین و آخرسرم که منو بیرون گردن انبارگردانی نکردن یعنی معلوم نبوده که من پ جنسیو تحویل گرفتم و چ جنسیو تحویلشون دادم حالا فقط دوسوال؛صرف اینکه ما مبلغ موردنظر اونارو پرداخت کردیم و اونا صراحتا نوشتن که هیچ شکایتی نمیکنن ایا دوباره میتونن شکایت کنن یانه؟
ودوم اینکه ایا من و پدرم که به ایشون تهمت دزد بودن زدن میتونه طرح شکایت بکنه بابت اعاده حیثیت از خودشون و من هم بابت اینکه بعد از توافق پیش هر کی رفتن ماجرا رو گفتن و منو بی آبروکردن باتشکر از اساتید محترم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
بله طرح شکایت فحاشی وتوهین به شما وپدرتان قابل طرح وشکایت است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
متن دست نوشته ها را از طریق پنل ارسال مدارک دادراه بفرستید و تماس بگیرید تا شما را ارشاد کنم .

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
می توانید شکایت نمایید